sâmbătă, 26 martie 2011

The MOOoD

Sunt, cu toata sinceritatea-mi caracteristica, cea mai buna trupa actuala de rock alternativ pur din Romania. I-au depasit pe multi grei autohtoni si o fac continuu lasandu-i intr-o dara de fum...

Bravo, baieti, tot asa s-o tineti, si sper sa ramaneti si un pic patrioti ca puteti schimba ceva!

2 comentarii:

  1. Cuvântul "MUZICA" indica o dimensiune spirituala si provine din cuvântul "MUZA" care înseamna " spirit artistic".
    Tinerii se scoală cu muzică, conduc cu muzică, fac sport cu muzică, citesc cu muzică, si dorm cu muzică. Cu alte cuvinte muzica devine a doua lor suflare . Dar trebuie să întelegem că muzica este ceva de natură spirituală, care trece prin minte si vorbeste direct sufletului. Cunoscutul chitarist Jimmy Hendrix a zis: " Esenta muzicii este spirituală. Cu ea poti hipnotiza pe oameni, iar atunci când le găsesti punctul lor slab, le poti sugera direct în subconstient ceea ce vrei să le spui ". Hendrix a cunoscut puterea ascunsă ce se găsea în spatele muzicii lui.
    Putini sunt cei ce stiu ca originile acestei muzici ( Rock ) trebuie cautate în adâncurile junglei africane. Când vânzatorii de sclavi au adus în 1619 primii sclavi în America, nu au adus numai trupuri omenesti pentru vânzare, cum au crezut ei , ci si obiceiurile, datinile si mai ales muzica lor, o muzică ceremonială a vechilor religii africane, a cărei putere îsi afla izvorul în ritmul hipnotic care te duce în stare de transă. În aceste religii, pe care sclavii le-au practicat si în America, magii si preotii păgâni ai idolilor si ai cultului Voodoo, chemau ,folosind si jertfe de animale , pe duhurile necurate (adică pe demoni), care veneau imediat la ceremoniile lor satanice.
    Asa că nu este întâmplător că într-un interviu al său, John Lennon, conducătorul formatiei Beatles, declara că "cel mai bun rock-n-roll este cel primitiv (originar). Sunetul lui a venit din junglă."
    Muzica Rock păstrează în continuare multe elemente din ceremoniile de magie africane.
    În 1955, când a apărut pentru prima dată stilul rock, a creat o mare tulburare în societate si aceasta deoarece la începuturile lui ,rock-ul s-a zidit pe temeliile revolutiei si răzvrătirii.
    Când primul star rock, Elvis Presley , a apărut la televiziune , miscările lui au scandalizat lumea. I s-a îngăduit să apară numai de la mijloc în sus. Cu mentalitatea noastră actuală , acestea ni se par cu totul ridicole. Imaginati-vă că părintii tinerilor de astăzi să găsească miscările lui Elvis scandaloase. Este într-adevăr ridicol dar aceasta a fost părerea oamenilor de atunci.
    Diferite experiente stiintifice au arătat că muzica influentează nu numai sufletul ci si materia. La plante s-a observat că un fundal sonor linistit ( muzică clasică de pildă ) grăbeste dezvoltarea acestora, iar unul cu muzica rock poate duce chiar la ofilirea lor. Dacă asupra plantelor muzica rock are o influentă atât de puternică , atunci ea actionează nociv si asupra oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. doom bur, pare-mi-se ca s-a dovedit stiintific, ca plantele se dezvolta mai rapid in muzica rock decat in clasica, nu mai tin minte detaliile.

    RăspundețiȘtergere